ثبت اطلاعات فارغ التحصیلی

آزمون متمرکز دانشجویان کاردانی به شرح ذیل برگزار می شود

دانشجویان ورودی نیمسال 972 کاردانی #مترجمی_زبان_انگلیسی

توجه به موارد ذیل ضروری است:
1- سقف نمره میان ترم در این دروس 6 نمره می باشد و توسط استاد مربوطه ثبت میگردد. (ملاک نمره حضور در کلاس ، آزمون میان ترم و … می باشد.)
2- سقف نمره پایان ترم در این دروس 14 نمره بوده و طراحی سوالات توسط تهران صورت میگیرد و صرفا از منابع معرفی شده توسط خود ستاد انجام میشود.
3-هیچ گونه دسترسی در خصوص افزایش و کاهش نمره ، به عهده مدرس ، مرکز و واحد استانی نمی باشد.
4- جمع نمرات پایان ترم و میان ترم به صورت متمرکز توسط سامانه هم آوا در کارنامه شما ثبت میگردد. بنابراین امکان تجدید نظر برای این دروس وجود ندارد.
5- نمره کسب شده توسط دانشجو در این دروس تاثیرگذار در نمرات سایر دروس ترم جاری دانشجو می باشد.
6- منابع تهیه آزمون به شرح ذیل می باشد

دانشجویان ورودی نیمسال 972 کاردانی #گریم

دانشجویان ورودی نیمسال 972 کاردانی #عکاسی_خبری

دانشجویان ورودی نیمسال 972 کاردانی #هنرهای_تجسمی_عکاسی